Steve en Son gaan Down Under!

Ons Bali hotel.....

Zo, het was even een tijdje windstil.... maar we staan even helemaal in de zenn-modus!! Dus tot zover nog geen foto's van sightseeing Bali, maar ons hotel....

De aankomst op Bali was voor ons al indrukwekkend!! Nieuwe indrukken van een compleet ander land. Zoals bijvoorbeeld het vliegveld.

Ik vind het ontzettend mooi om te zien!! Op het vliegveld was er al hilariteit alom! Zeker 100 bordjes met namen staan in de aankomsthal je tegemoet te wuiven.... Steve filmde de hele rij en dat werd vrolijk ontvangen! Ik zag al redelijk snel het bordje van ons hotel, alleen zat er geen mannetje aan vast, lol! Het bordje lag los over de railing... dus heb ik het bordje maar gepakt en ben er mee gaan wuiven, met gelach als gevolg en gelukkig ook reactie van onze chauffeur!!

De ingang van ons hotel was prachtig.

In het hotel werden we ontvangen door hele vriendelijke Balinezen met drankje en een hele mooie bloemenkrans van de Frangipani-bloem!! Je maakt mij dus al niet blijer hey, lol!

Onze hotelkamer zit aan de 'achterzijde', dus geen zwembad of tuin.... maar wel heel mooi!

Toen we op ons balkon zaten, kwam er een hele stoet Balinezen voorbij in wit gekleed met gele accenten en muziek en vlaggen en draken! Geweldig!

Omdat wij het all in-concept hebben is de minibar ook inclusief.... En dat is fijn! Chip, bier, water, sapjes, chocolade en Oreo-koekjes..... heeeeeeeel slecht!!! 1 keer per dag aangevuld!! Dat wordt weer flink sporten als ik thuis ben, hahaha.... en ook slippers en een kimono horen erbij....

De tuin van het hotel is echt heel mooi met veel Frangipani-bomen! Maar ook eekhoorntjes in de bomen en ontzettend mooie vogels!


En ook de gangen in het hotel zijn schitterend aangelegd.


Ieder hotel heeft ook een eigen huistempel waar ze 5 keer per dag een kleine offer brengen... meestal een bakje van bananenbladeren met bloemen en rijst.

Het zwembad is heerlijk met een zwembadbar en genoeg schaduw (want hier is het behoorlijk warm!!)

En die kussens in het water liggen heeeeeerlijk!!!

Het strand is op zich wel mooi, al hebben we in Australië mooiere stranden gezien. Maar relaxt is het wel hoor!!


Als het eb is kun je echt een heel eind lopen!

Ik hoef straks thuis de was niet meer te doen, want we kunnen 4 stuks kleding per persoon per dag laten wassen in het all-in concept.. .. geweldig! En echt heel netjes hoor, in een mandje opgevouwen of op een hangertje....

Tja, wij vinden het hotel voorlopig echt fantastisch en komen echt even bij van dik 3 weken met de camper rondtoeren.. . Misschien gaan we nog iets meer zien van Bali, misschien niet..... vanochtend hadden we een Balinese massage van een uur en hebben we met de lunch de a la carte ontdekt met de echte Indonesische gerechten die we zo fantastisch vinden! Steve bleef maar geluidjes geven dat ie het zo lekker vind, lol!!!

Dit was even de samenvatting voor nu...... misschien later meer!!! We hebben nog 4 nachten hier.....

Reacties

Reacties

Do

Yak....wat vervelend allemaal. Zou ik echt niet willen meemaken. Pffff. ?

Marike

Eekhoorntjes, daar kijk ik echt van op, dat ze die daar ook hebben!!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!