Steve en Son gaan Down Under!

Dreamworld

Vandaag hebben we een dag ingelast voor een pretpark, daar zijn er een paar van hier aan de Gold Coast. Het werd Dreamworld! Bij de receptie hebben we een seizoenskaart gekocht (goedkoper dan een dagkaart, lol) en gingen we met de bus naar het park. Alleen had de buschauffeur geen wisselgeld en stonden we daar met een briefje van A50... in de bus zaten 2 dames die konden wisselen en de resterende dollars die ze tekort kwam wilde ze zelfs overmaken! Het is ons al eerder opgevallen, maar de Aussies zijn echt het meest aardige volk van alle landen waar wij zijn geweest!

En toen stonden we bij Dreamland, zo'n 3 kwartier te vroeg want het zijn nog wintertijden, hahaha.

We waren van plan om een Express ticket te kopen, maar na een uur zagen we nog bijna geen mensen in het park lopen! Waar is iedereen??

Afijn, zo rustig hebben we het nog nooit meegemaakt in een pretpark! Uiteindelijk bleek ook dat de helft van de attracties gewoon nog dicht was..... We vonden zelfs een boomstam-waterbaan die al overwoekerd was! Steve was wel heel stoer om The Claw te trotseren! Hij zit bij de rode pijl....

Dit park heeft ook een kleine dierentuin met alleen inheemse dieren, zoals de koala, dingo, Tasmaanse duivel en, eindelijk in levende lijve, de kangaroe!!!

Bij de tijgers hebben we tijdens een show heerlijk geluncht.


We kwamen nog in een tekenfilmgedeelte, wel grappig en ook weer uitgestorven!

Verder hebben we het park een beetje doorgelopen en sommige Aussies vragen geïnteresseerd waar we vandaan komen, hoe lang we al hier zijn en waar we naartoe gaan. Alsof wij een attractie zijn, lol!

Met de bus weer terug en we hadden nu precies kleingeld voor de rit. Zei deze chauffeur dat het duurder was door een zonegrens! Dus wij nog; jaja... maar we hadden dus weer niet genoeg kleingeld (zucht). Maar deze chauffeur liet ons toch in de bus en het bespaarde ons een kaartje.....

Op het vakantiepark zijn we heel even gaan zwemmen en de was gedaan en in een ondergaande zonnetje nog even genoten. Daarna zijn we bij de gezamenlijke keuken bij een grillplaat gaan koken (Steve hè)! Alles is hier echt top verzorgd een ontzettend schoon! Een heel mooi aquarium bij de grillplaat en afwasmiddel en spons liggen ook al klaar.... ook bij de wasmachines is het wasmiddel gratis te verkrijgen.

Morgen rijden we langs Brisbane richting Hervey Bay. Helaas hebben we geen reden meer om te stoppen in Brisbane, want Marike is in Nederland en de Aussies die we hebben leren kennen op Hawaii wonen inmiddels in Melbourne!! Dus gaan we door de Glassmountains en langs Steve Irwin Zoo.....

Reacties

Reacties

Kel

Geen leuke rodeoshow in dreamworld???

Son

Dat heb ik je nog steeds niet vergeven ?

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!