Steve en Son gaan Down Under!

Richting Townsville

Vandaag hebben we gedag gezegd tegen Snowey en zijn we weer naar het vasteland gevaren. Het eiland was prachtig, ook al is het nog steeds herstellende van de vernietigende cycloon... het zand op de zeebodem is nog steeds niet helemaal gedaald en de bomen zijn gelukkig aan het groeien, want alles was kaal gerukt door de storm!

De bus was op tijd en tegen 10 uur waren we weer bij de campervan.... om te ontdekken dat aan de kant van de luifel het stijfvol zat met mieren!! Doorzichtige mieren met groene konten! We zijn naar de Woolworths gereden en hebben zoveel mogelijk mieren weggeveegd, maar wat een plaag! Gelukkig zaten ze niet binnen.

Het was toch weer een redelijk saaie weg richting Townsville met heel veel suikerrietplantages... En wat ons ook hier opviel is dat alle rivieren bijna droog staan!

We hadden onze zinnen gezet op een campsite vlak voor Townsville: Bush Oasis. Ze hadden plek en we werden direct naast het zwembad geparkeerd!! Lol, plonzen maar! Kun je onze campervan spotten??

Begin van de avond kwamen er veel Walabi's aan het einde van het park, heel gaaf om te zien!!

En in de avond was er live muziek (naast onze campervan.....) en het was echt gezellig!! We zaten tussen de ouderen met muziek back to the 60s en een complimentary BBQ... geweldig!

We hebben genoten van onze avond met de Aussies!! Wat zijn die mensen toch vriendelijk!!


Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!