Steve en Son gaan Down Under!

Een camperreis in de maak!

Australië! Na onze reis naar Nieuw-Zeeland in 2013 besloten we dat onze volgende 'verre' reis naar dit continent zou zijn... En omdat we nog nooit in Azië zijn geweest, zouden de vluchten dus oostwaarts gaan.... De vluchten, tja.... dat zijn wel een aantal lange vluchten heen en terug. Maar we hadden heel veel Miles gespaard voor upgrades bij KLM, dus hebben we deze eerst vastgelegd. Na veel telefonisch contact met de KLM  (fantastische service trouwens) hadden we eindelijk een vluchtplan met onze upgrade op de terugweg: World Business Class! Dat is dus een vlucht van 16 uur (!!) En onze vluchten gaan via Bali..... na geïnformeerd te zijn over stop-overs konden we dus 6 nachten binnen de ticketprijs op Bali blijven!! Wow, wat een toevoeging aan onze reis Down Under! We hebben een mooi hotel in Nusa Dua.

En toen kwam de verrassing..... Steve opperde om eens met een camper te reizen!! Dat was even een onverwachte wending. Maar uiteindelijk na afweging is het de camper geworden! Een prachtige Maui Platinum Beach met alles erop en eraan!

Verder zijn er hotels in Sydney en Cairns gereserveerd en blijven we ook 3 nachten op Long island, een eilandje behorende bij de Whitsunday Islands,  beroemd om hun natuurschoon! 

6 september vliegen we naar Seoul om een dag later te vliegen naar Sydney. Op 3 oktober vliegen we naar Bali en 9 oktober weer richting huis. We vinden het leuk als jullie meelezen met onze avonturen!

Xx Son en SteveReacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter op deze verhaal!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!